financimi i kredisë

financimi i kredisë
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
Me marrëveshje Aktual
christian
kreditzafinancije@gmail.com
E publikuar më: 14/05/2018

financimi i kredisë

E publikuar më: 14/05/2018 | Kategoritë: Ndërtimtari | Vendi: Kurbin, Lezhë, Shqipëri

financimi i kredisë

Ne kemi një kapital shumë të lartë që do të përdoret për të dhënë hua
sidomos në periudhën afatshkurtër dhe afatgjatë, duke filluar nga 2.000 deri në 5.000.000 € për të gjithë
Morale serioze, të ndershme dhe të mira njerëzish që duan këtë hua.
3% interes në vit sipas shumës së dhënë për shkak se është e veçantë
Unë nuk dua të shkel ligjin për kamatën. Ju mund të paguani përsëri në 01 deri 25
vitet maksimale në varësi të shumës së huazuar. Është për ju që të shihni për të
mensualités.guée
Na kontaktoni me email: kredzafinancije@gmail.com
whatsapp: +33756828163