oferta e kredisë midis individit privat

oferta e kredisë midis individit privat
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
100.0 € Aktual
MONICA
monicavaldez791@gmail.com
E publikuar më: 02/06/2018

oferta e kredisë midis individit privat

E publikuar më: 02/06/2018 | Kategoritë: Punësime | Vendi: Gjilan, Gjilan, Kosovë

Nëse jeni një individ kudo në botë,


- Ju po kërkoni një hua parash për realizimin e projektit tuaj
- Ju jeni refuzuar nga bankat tuaja
- Keni nevojë për një hua për të pastruar borxhet tuaja, për të paguar faturat ose për të ngritur një projekt

Trauma juaj financiare është e mbaruar,


Unë jam znj. MONICA VALDEZ, aksionare dhe operatore financiare.
Kapaciteti i dhënies së kredisë është nga 2,000 € në 1,000,000 € me një normë të arsyeshme prej 2%, kushtet shumë të thjeshta dhe pa problem.
Gjithashtu bëj investime midis individëve të të gjitha llojeve.
Në partneritet me partnerët bankarë në të gjithë Bashkimin Evropian, ofertat tona të kreditit sigurohen nga Banka për sigurinë e transaksionit tek çdo person.
Nëse jeni të interesuar ju lutem më kontaktoni në kthim nëpërmjet adresës sime të shtëpisë ose nëpërmjet faqes sime të internetit:

 

E-mail: monicavaldez791@gmail.com


NB: Një kredi ju kryen dhe duhet të paguhet. Kontrolloni aftësitë tuaja të ripagimit përpara se të kryeni.

Jo serioz, abstenoj.

FALEMINDERIT