shofer, dado, kuzhinier dhe infermiere të nevojshme urgjentisht në shtëpinë tonë.

shofer, dado, kuzhinier dhe infermiere të nevojshme urgjentisht në shtëpinë tonë.
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
4800.0 € Aktual
Rulis
rulisines@gmail.com
E publikuar më: 13/06/2018

shofer, dado, kuzhinier dhe infermiere të nevojshme urgjentisht në shtëpinë tonë.

E publikuar më: 13/06/2018 | Kategoritë: Punësime | Vendi: Tiranë, Tiranë, Shqipëri

Ne jemi një familje e bukur që aktualisht kërkon shërbimet e shërbëtorëve të shtëpisë në shtëpinë tonë për t'u kujdesur për fëmijët e mi të madh dhe babanë tim që kanë diabet të tipit 2.
ne kemi nevojë urgjente për punëtorët e mëposhtëm
AU PAIR
dado
kujdestar
portier shtëpie
shofer
infermiere
SHEF
rojë
pastruese
njeriu i oborrit
mekanik
Shënim para se të kontaktoni: Kjo punë ndodhet jashtë vendit
kontrata: me orar të plotë
Paga: Mirë
Meshkujt dhe femrat kanë të drejtë
Aplikuesi i besueshëm duhet të aplikojë me rimarrje të plotë për rishikim, vetëm aplikantët e interesuar të gatshëm për të udhëtuar me një pasaportë të vlefshme duhet të kontaktojnë.
Të fala
Ines