Ju keni nevojë për financim

Ju keni nevojë për financim
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
Me marrëveshje Aktual
christian
kreditzafinancije@gmail.com
E publikuar më: 14/05/2018

Ju keni nevojë për financim

E publikuar më: 14/05/2018 | Kategoritë: Tjera | Vendi: Skenderaj, Mitrovicë

Ju keni nevojë për financim për shtëpinë tuaj, për biznesin tuaj, për blerjen e makinave,
 për blerjen e motorrit, për krijimin e kompanisë suaj, për nevojat tuaja personale më shumë
 e dyshimit. I jap kredi personale që variojnë nga 2,000 € në 5,000,000 € me një normë interesi nominale
3% pavarësisht nga shuma. Ju lutemi specifikoni në aplikacionet tuaja të kredisë shumën e saktë që dëshironi
teriez dhe kohëzgjatjen e saj të ripagimit.
Na kontaktoni me email: kredzafinancije@gmail.com
whatsapp: +33756828163