Peshk troft

Peshk troft Peshk troft Peshk troft Peshk troft
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
Me marrëveshje Aktual
Maliq Guga
maliqguga123@gmail.com
E publikuar më: 03/06/2018

Peshk troft

E publikuar më: 03/06/2018 | Kategoritë: Tjera | Vendi: Lunik, Librazhd, Elbasan, Shqipëri

Shitet peshk trofte me shumice dhe pakice.
peshku eshte i madhesise 300-350 gr
Eshte i rritur ne uje te paster burimi me nje higjene te paste dhe me kushte shume te mira.
Peshku eshte i frecet dhe i rritur ne rezervat me uje te kulluar burimi.
Peshku ka nje shije shume te mire.
Cmimi i diskutueshem.